skip to Main Content

درس چهارم: اصول مدلسازی و قدم اول

Puyanama_Modeling_Lecture_01_t

سلام!، درس چهار آماده شد. تو این درس یک سری مفاهیم اولیه عنوان شده. انواع متد‌های ساخت مدل‌ دیجیتال، آبجکت‌های پایه، عناصرِ تشکیل‌دهنده‌ی یک مدل دیجیتال و… در نهایت با ایجاد یک موضوع Primitive و تبدیل اون به Editable Poly با انواع Sub-Objectها و نحوه‌ی دسترسی به پارامترهای Editable-Poly آشنا خواهید شد.
منتظر درس بعدی باشید، ماجرا تازه داره لذتبخش می‌شه!.

{آپدیت: درس ششم: تنظیم مدل‌شیت در دریچه‌های دید و شروع مدلسازی سر )

 

لینک دانلود اصول مدلسازی و قدم اول

{…نکته مهم: آموزش دانلود از وبسایت پویانما…}

 

 برای به اشتراک گذاشتن کارهایتان و تبادل نظر درباره سری آموزش‌های پویانما می‌توانید در تالار پویانما عضو شوید و از تمامی امکانات آن بهره‌مند شوید.

 

 

 

 

میر‌توحیدرضوی

من عاشق انیمیشن هستم و در همین زمینه هم در پراگ مشغول به کار هستم. بیش از 10 سال هست که از تامین محتوی و انتشار مطالب و تجارب مرتبط با انیمیشن در پویانما و مدیریتِ اون به همراه برادرم لذت می‌بریم. من رو میتونید در اینستاگرام پیدا کنید. لینک‌های مرتبط همین پایین هست:

این مطلب 30 دیدگاه دارد.

  1. تا درس ۴ لینک دانلود نذاشتین ممنون میشم اونارم بذارید من هرکاری میکنم IDM به صورت اتومات تشخیص دانلود نمیده… 🙁

  2. واقعا خجالت داره!!! 😐
    بهتره به جای اینکه vertex و face رو توضیح بدین،آموزش مدلسازی اشیا مختلف رو یاد بدین…
    توی یوتیوب (بلانسبت!!!) آموزش های مدلسازی تو بلندر رو یاد میده و در همین حین کسی که میبینه ترفند های مختلف مدلسازی و رندرگیری و لایتینگ و اینا رو عین آدم یاد میگیره و در ضمن به مدلسازی علاقه مند میشه و اعتماد به نفس میگیره،ولی تو یه همچین آموزشی آدم فقط خسته میشه و میزنه جلو ببینه چیش به درد میخوره،که آخرشم میفهمه اصن به هیچ دردی نمیخوره!!!!!!!!

    1. سلام، من که هیچ‌وقت بابتِ کارهام خجالت نمی‌کشم و این تعبیر شماست. ما بر اساس تمامی تجربه‌های واقعی دوره‌ای رو طرح‌ریزی کردیم که بر اساس مشکلات مالی و کاری میشه گفت پاز شده. شما به اولین مطلب رجوع کنید تا سرفصل ها رو ببینید. در ضمن، برای یادگیری ساخت اشیا مختلف باید از اولین قدم‌ها شروع کرد. شما سعی کنید با آرامش قدم تو این کار بگذارید. علاقه‌ی شدید شما رو می‌تونم درک کنم، اما این علاقه نباید بعدها فروکش کنه و یا حتی بی‌تفاوت کنه شما رو. این دیدگاه شما کاملا از علاقه‌ی وافر منشا می‌گیره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو