دوستان گرامی سلام، خیلی خوشحال هستم که با قسمتهای جذاب و هیجانانگیز تازهتری از نسخه فارسی کتاب ارزشمند توهم زندگی در خدمت شما هستیم. در این سری پادکستها به بررسی فصل شماره ۱۴ با عنوان Story خواهیم پرداخت و خواهیم دانست موارد مهم و ارزشمند و چالشهایی که یک پروژه انیمیشن در امر داستان با آنها میتواند برخورد داشته باشد چه چیزهایی هستند. راهکارهایی برای بهبود داستان انیمیشن و جاسازی این قواعد و تجارب بسیار ارزشمند هنرمندان دیزنی در انیمیشنهای کشور باعث بروز نگرش تازهتری در انیمیشن کشور خواهد شد. البته امیدوارم 🙂
برای گوش دادن به پادکست شماره ۳۹ به یکی از وب سایتهای پادبین، گوگل پادکست یا اپل پادکستس، و یا رادیو پابلیک و کست باکس مراجعه کنید.
اگر دقت کنید، مباحث فصول ۹ و ۱۵ به پایان رسیده و هم اینک فصل ۱۴ را آغاز کردهایم.
داستان نویس باید بتواند به صورت واضح در ذهن خودش ببیند که چطور اجزای مختلف انیمیشن کنار هم قرار خواهند گرفت. او باید هر تغییر حالات صورت و هر عکسالعمل را احساس کند. او باید به اندازه کافی از داستانِ خودش دور بشود تا نگاه تازهتری به آن داشته باشد… تا ببیند که آیا بنبستی وجود دارد…. ببیند که آیا شخصیتها برای مخاطب جالبتوجه و زیبا خواهند بود. او همچنین باید تلاش کند و ببیند کارهایی که کاراکترهایش انجام میدهند از طبیعتی جالبتوجه برخواسته باشد.والت دیزنی.
من که اینا رو فهمیدم:
_ساده سازی داستان و دوری از پیچیدگی های نامفهوم و نامرتبط که لطمه میزنن به داستان .
_داستان نویس باید داستان رو به طور کامل فرا گرفته باشه و از ساده ترین جزییتاش هم مطلع باشه و تو ذهن داشته باشه .
_داستان باید جذب کننده باشه برای مخاطب و در حدی باشه که به فیلم تبدیل بشه پس باید آشنایی زدایی بشه یعنی داستان نویس از دید دیگری به موضوعات نگاه داشته باشه .
عالی بود مثل همیشه . نکات ساده و ارزشمندی بود .