تکنولوژیهای استفاده شده در پارانورمن
آخرین فیلم لایکا با نام پارانورمن از هفتهی پیش روی پردههای سینماهاست. در این قسمت، نگاهی سریع خواهیم داشت به تکنولوژیهای استفاده شده در این انیمیشنِ استاپموشن.
دوربینها:
برای فیلمبرداری صحنهها از ۶۳ عدد دوربین کانن ۵D MarkII استفاده شده است. این دوربینها روی Sliderها یا ریلهایی سوار شدند تا تصاویر استریو را ضبط کنند. همچنین تولید روی ۵۳ سیستم کنترل حرکت تا ۳۶ سیستم Kuper و ۱۷ سیستم اختصاصی، ۲۱ مسیر کنترلِ حرکتها و تجهیزات Boom استفاده شده است. در این بخش ۲۰ ساعت و ۲۹ دقیقه فوتیج تصویری حدوداً ۱٫۷۷۰٫۶۰۱ فریم تولید کردند.
[jwplayer config=”video” file=”/wp-content/uploads/paranormantimelapses.flv ” image=” /wp-content/uploads/ParaNorman_PS_Puyanama.jpg “]
ویدئو، بدون صداست.
عروسکها:
پرینترهای سهبعدی، مورفهای صورت را بر اساس فایلهای Maya و Zbrush، برای عروسکها پرینت کردند. مجموعاً ۳۱٫۰۰۰ مورف به صورت جداگانه برای کاراکترها ساخته شد که در انیمیت صورت استفاده شدهاند. نمونهسازیهای صورت کاراکترها ۱۰ مرحلهای با ۵-۶ ساعت تمیزکاری و پولیش بود. برای فیلم، ۱۷۶ عروسک مجزا طراحی و ساخته شد. شخصیت اصلی با نام “نورمن” ۲۸ جزء فردی و بیش از ۸٫۰۰۰ مورف دارد.
جلوههای ویژه:
با اینکه این فیلم استاپموشن است، ولی بسیاری از صحنهها با جلوههای ویژهی دیجیتال بهینه شدهاند. شامل حذف Rigها، گسترش دکورها، جلوههای اشباح، اتمسفر، جمعیتها و….
استفاده از نرمافزار KATANA، محصول The Foundry، در مراحل نورپردازی هم قابل اشاره است، به طوری که این نرمافزار در تولیدات بعدی لایکا نیز استفاده خواهد شد. این نرمافزار در بسط و بهینهسازی نورپردازی مورد استفاده بود؛ مدیر فنآوری تولید، جف استرینگر میگوید: باید تاثیر نورها و بافتها را در صحنه هماهنگ میکردیم.
دوسال پیش دیدمش قشتگه انیمیشنش
واقعا با محمد موافقم، اما ای کاش بیشترترتر قدر این هنر رو میدونستند.
ایشالا درست میشه. خداییش پیشرفتهایی زیادی دیده شده، ولی گفتم دیگه
بیشترترتر…
واقعا شگفت انگیزه.. باید عاشق این کار باشی تا با این همه سختی باز هم انجامش بدی…ممنون.