skip to Main Content

اختتامیه‌ی هشتمین جشنواره‌ی انیمیشن تهران

tehran animation festival_Puyanama_01

به گزارش مهر، مسابقه ایران این جشنواره شامل آثار پویانمایی، دینی، انقلاب اسلامی و دانشجویی بود که جوایز آن شامگاه روز 17 اسفند 1391 با معرفی برگزیدگان به کار خود خاتمه داد. در این مراسم محمدرضاکریمی‌صارمی دبیر جشنواره جایزه ویژه خود را شامل تندیس طلایی و مبلغ 35 میلیون ریال به پاس نیم قرن تلاش صادقانه و ماندگار در عرصه‌ پویانمایی، با کمال افتخار و تواضع به وجیه‌ا… فردمقدم تقدیم کرد.

 

جوایز بخش مسابقه ایران

 

هیات داوران بخش مسابقه ایران تندیس طلایی و جایزه نقدی 35 میلیون ریالی خود را به شیوا صادق اسدی کارگردان فیلم بچه گربه اهدا کرد. این فیلم تهیه شده توسط کانون یک جایزه دیگر از بخش بین‌الملل به دست آورد.

 

هیأت داوران همچنین تندیس طلایی و جایزه نقدی 35 میلیون ریالی خود را برای بهترین فیلم با موضوع حمایت از کار و سرمایه ایرانی به محمود سلطان‌پور برای فیلم رویای من تقدیم کرد. همچنین تندیس طلایی به همراه 35 میلیون ریال جایزه ‌نقدی برای بهترین فیلم با موضوع تولید ملی به سعادت رحیم‌زاده برای فیلم کودکان دشت اهدا شد. در بخش بهترین اثر بلند، هیأت داوران ضمن تقدیر از کارگردانان فیلم آقای مهربان و زکریای رازی علی‌رضا گلپایگانی و بهنام دلداده و  فرشاد شفیعی، تندیس طلایی و جایزه نقدی 35 میلیون ریالی جشنواره را به محمد ابوالحسنی و عبدالحسین ابوالحسنی برای تهیه کنندگی فیلم بلند تهران 1500 تقدیم کرد.

 

تندیس طلایی به همراه 25 میلیون ریال‌ جایزه نقدی برای بهترین صداگذاری نیز به چنگیز صیاد برای فیلم بچه گربه تولید کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهدا شد. تندیس طلایی برای بهترین موسیقی نیز به همراه جایزه نقدی 25 میلیون ریالی به پژمان خلیلی برای فیلم‌های بچه گربه و زنی زیر یخ ها آواز می خواند تقدیم شد. در بخش بهترین فضاسازی، هیأت داوران ضمن تقدیر از کارگردانان فیلم دیو دیگ به سر اصغر صفار و بابک ‌سبحانی،‌ تندیس طلایی و جایزه نقدی 25 میلیون ریالی‌ را به معین صمدی برای فیلم آواز شب و راز آن درخت هر دو از تولیدات کانون اهدا کرد. تندیس طلایی به همراه جایزه نقدی 30 میلیون ریالی بهترین پویانما (انیماتور) به حامد اکرمی برای فیلم کرماندو تعلق گرفت.

 

همچنین تندیس طلایی به همراه 25 میلیون ریال وجه نقد برای بهترین فیلم‌نامه به مونا عبداله شاهی برای فیلم خط قرمز تقدیم شد. هیأت داوران تندیس نقره‌ای بهترین فیلم تجربی به همراه 25 میلیون ریال وجه نقد را به مهدی آقاجانی برای فیلم «اینسان» اهدا کرد. در همین حال تندیس طلایی بهترین اثر تبلیغی همراه جایزه‌ای 20 میلیون ریالی ‌به طور مشترک به بابک و بهنود نکویی برای فیلم تیزر تبلیغاتی‌ پاکت ‌پلاستیکی پیلگون تعلق گرفت. در بخش بهترین اثر تلویزیونی هیأت داوران ضمن تقدیر از فیلم ماجراهای میرزا بلد،‌ تندیس طلایی همراه با 30 میلیون ریال ‌وجه نقد را به خاطر نورپردازی لطیف و شاعرانه و نگاه تصویرگرانه به ادبیات کودک و تلفیق ظریف مهارت دو بعدی و سه بعدی به صورت مشترک به علی حسینخان و مرتضی احمدوند برای فیلم این هم پول ماهی تقدیم کرد. تندیس طلایی بهترین فیلم با موضوع کودک و نوجوان به همراه 35 میلیون ریال وجه نقد ‌به دلیل استفاده از تکنیک کلاسیک پویانمایی در خدمت ادبیات عامیانه نیز به صادق جوادی برای فیلم کچل کفتر باز از تولیدات کانون اهدا شد.

tehran animation festival_Puyanama_02

در همین حال تندیس طلایی فیلم اول نیز به همراه 35 میلیون ریال وجه نقد به علیرضا هاشم‌پور برای فیلم آلزایمر تعلق گرفت و تندیس نقره‌ای این بخش را سارا طبیب‌زاده کارگردان فیلم خانم گل میخکی به همراه 25 میلیون ریال از آن خود کرد.

 

هیأت داوران همچنین تندیس برنزی و 20 میلیون ریال‌ وجه نقد را برای فیلم بخش زایمان به بهنام دلداده تقدیم کرد.

 

اولین تا سومین دیپلم افتخار جشنواره توسط هیأت داوران، به همراه 10 میلیون ریال وجه نقد به بهروز شهامت برای صداگذاری فیلم‌های اینسان، توکا در قفس و ماسوله، مهناز یزدانی برای فیلم‌نامه مرد، بت،‌ گربه و مهدی علی‌بیگی به خاطر انیمیت شایسته و پرتحرک فیلم لینا لوک اهدا شد.

 

همچنین دیپلم افتخار بخش کودک و نوجوان و 10 میلیون ریال وجه نقد به فاطمه جعفری برای فیلم حکایت کلاه غیبی به خاطر نگاهی نو به شیوه سنتی پویانمایی عروسکی وآخرین دیپلم افتخار هیأت داوران به همراه 10 میلیون ریال به طور مشترک به فاطمه خادمی و حمید حسنی برای طراحی شخصیت زاغی،‌ در فیلم زاغی تعلق گرفت.
داروان دو بخش دینی و آثار ارزشمند انقلاب اسلامی (معناگرا) تندیس طلایی جشنواره را به همراه جایزه نقدی 35 میلیون ریالی در بخش دینی به سیدعلی‌رضا گلپایگانی و بهنام دلداده برای فیلم بلند آقای مهربان اختصاص داد و دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ 15 میلیون ریال را به فیلم آنها زنده‌اند به کارگردانی محمد لطفعلی در بخش انقلاب اسلامی اهدا کرد.
برگزیدگان بخش دانشجویی
هیأت داوران بخش دانشجویی، 3 تندیس طلایی به همراه جایزه نقدی 25 میلیون ریالی را به ترتیب به حمیدرضا بیات کارگردان فیلم ببین من چه خوب میگم برای بهترین کارگردانی، هاجر مهرانی برای فیلم‌نامه فیلم نمکی و الهه بهین کارگردان داستان یک سنگ برای بهترین انیماتور اهدا کرد.
هشتمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران شامگاه 17 اسفند به کار خود پایان داد.

میر‌توحیدرضوی

من عاشق انیمیشن هستم و در همین زمینه هم در پراگ مشغول به کار هستم. بیش از 10 سال هست که از تامین محتوی و انتشار مطالب و تجارب مرتبط با انیمیشن در پویانما و مدیریتِ اون به همراه برادرم لذت می‌بریم. من رو میتونید در اینستاگرام پیدا کنید. لینک‌های مرتبط همین پایین هست:

این مطلب یک دیدگاه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو