پروژهی Klause با همکاری شرکتِ ToonBoom ادامه مییابد
سرجیو پابلوس Sergio Pablos امسال با ساخت ِ دموی Klaus موج تعجب همگان را برانگیخته بود، او در این راه قرارداد همکاری با Toon Boom Animation منعقد کرده است.
{آنونس کلاوس را تماشا کنید}
[KGVID poster=”http://www.puyanama.com/wp-content/uploads/klaus_promo.jpg” width=”730″ height=”410″]http://www.puyanama.com/wp-content/uploads/2011/Klause.mp4[/KGVID]Klaus درحال حاضر در مرحلهی بسط و توسعه قرار دارد. این انیمیشن قرار است در سال ۲۰۱۹اکران شود؛ تیمِ این پروژه در استودیوی پابلوس تحت عنوان SPA در مادرید مشغول کار روی آن هستند، همچنین آنها ارتباط نزدیکی با تیمِ تونبومToon Boom دارند که نرمافزار پرچمدار آنها با عنوان Toon Boom Harmony را در خط تولیدشان استفاده میکنند. “هارمونی” به عنوان نرمافزار پایه در این استودیو مورد استفاده است و تیم تکنیکی این استودیو ابزارهایی برای به جلو راندن محدودیتهای تکنیکی این نرمافزار نوشتهاند. عنوانِ اوریجینالِ Klaus با TVpaint کار شده که علاوه بر این، ابزارهایی جانبی در استودیو مختص آن بوجود آمد.
Klauseکلاوس یک کمدی سالِ نو برای تمام سنین است که همچنان در طول ساخت، تیم به کیفیتِ تریلروفادار مانده است که با نورپردازیهای تعاملی و کیفیتِ بافتهایی در سطح بسیار عالی به پیش میروند.
پابلو اضافه میکند: “استودیوی ما تکنیک هیبرید برای ایجاد ویژوالها به کار میبرد و ما این فیلم را فیلمی ساده مثل دیگر کارهای ۲D قلمداد نمیکنیم. هدفمان غلبه بر مشکلاتِ تکنیکی است که ما را ار دستیابی به کیفیتِ ساختِ کارهای دستساز دور نگه میدارد.”
{پشتِ صحنه و دموریلی از این استودیو را ببینید}
[KGVID poster=”http://www.puyanama.com/wp-content/uploads/SPA.jpg” width=”730″ height=”410″]http://www.puyanama.com/wp-content/uploads/2011/SPA_Studio.mp4[/KGVID]همچنین اضافه میکند: “ما فقط شروع کردهایم!، اما احتمالاتِ هیجانانگیز زیادی داریم، اگر توجهتان را روی چیزی متمرکز کنید که در صفحهی سینما دستساز جلوه کند، راه کوتاه دیگری جز کار کردنِ آن با دست نخواهید داشت.”
او در خصوص تولدِ کلاوس میگوید: “از خودم پرسیدم، چه نوع فیلمِ سنتی باید باشد که با استاندارد امروز مطابق باشد؟ این سوال را با دو چیز پاسخ دادم: به صورتِ بصری، ما باید این ابزار را به سمتِ جلو حرک دهیم به جای اینکه همهاش از نوستالژی حرف بزنیم؛ و، از نقطهنظرِ روایت، ما باید با داستانهای جدیدتری ایدهپردازی کنیم در نتیجه، این دقیقا همان داستانیست که قرار بود به این صنعت کمک کند. از این منظر، Klause متولد شد.
خیلی جالب بود.
ممنون
خواهش میکنیم 🙂