skip to Main Content

پادکست ۹: نگاهی به کتاب توهم زندگی Illusion of life (قسمت اول)

پادکست: نگاهی به کتاب توهم زندگی Illusion of life از فرانک‌توماس و اولی جانسون (قسمت اول)

از اینجا می‌تونید به پادکست این مطلب به صورت کامل گوش کنید و یا با کلیک روی آیکان سه‌نقطه، فایل ام‌پی‌تری رو دانلود کنید:

The Team

صفحه ۱۸۸

متد ساخت انیمیشن در دیزنی همیشه بر پایه‌ی تلاش تیمی استوار بوده. جایی که گفتگو‌های مداوم و جر و بحث‌های روزانه با راه و روش‌های سرسخت و بی‌روح اداری جایگزین می‌شن. والت متوجه شد که هر شخصی که با فیلم (با ساخت فیلم) درگیر هست باید این حس رو داشته باشه که کاری که انجام داده عنصری بوده که باعث پیش‌روی فیلم شده. این به معنای دخالت دادنِ همه در تمامِ مراحلِ تحقیق، سعی و تلاش، و در نهایت ارزیابی هست که در سراسر فیلم جریان داره. والت این موضوع رو به سادگی جمع‌بندی کرد، “همگی باید مشارکت کنید وگرنه تبدیل به عمله می‌شید.”

Illusion Of life The Team

 

 

The Stylist

صفحه ۱۹۲ تا ۱۹۲

به نظر می‌آد که هر داستان به طریقی برای هماهنگ شدن با حس و حال کار (یا همون پروژه‌ی انیمیشن)، طالبِ چیزی تازه از منظر استایل و دیزاین هست؛ بنابراین، قبل از شروع شدنِ هر گونه کارِ عملی روی داستانِ فیلم، والت شروع می‌کنه گشتن به دنبال هنرمندی با توانایی‌های خاص تا طرح‌ها یا نقاشی‌هایی در خصوص کار خلق بکنه به طوری که همه رو هیجان‌زده کنه. از خارج از استودیو هم، والت بهترین تصویرسازهای کتاب کودک رو میاره، مثلا: Kay Nielsen و Gustaf Tenggren تا احتمالاتِ بصری سوژه رو کاوش بکنند. از میانِ کارمندانِ خودِ استودیو هنرمندانِ استایلیستِ مطرحی چون Albert Hurter, Mary Blair, Don DaGrandi و Ken Anderson رو صدا می‌کرد، کسانی که مشکلاتِ تولید رو می‌دونستند و می‌تونستند پیشنهادات بخصوصی در زمینه لی‌آوت‌ها یا طراحی کاراکترها بدهند، که بهشون کمک کنه تا ایده‌هاشون به عناصری کارگر از منظر تصویر متحرک تبدیل بشن. اما اغلبِ اوقات، اون استایلیست‌ها قرار نبود تا درگیر جزییاتِ تولیدِ تصویر متحرک بشن. اونها تلاش می‌کردند تا راهی برای تجسم‌کردنِ ایده پیدا کنند به طوری که جذاب باشه، تازه باشه و تمامیتِ عناصر دیزاین، هم برای کاراکترها و هم برای لوکیشن‌ها رو دربر داشته باشه.

 

 

خانم مری بلیر Mary Blair

 


 

در سری اول از این پادکست‌های هیجان انگیز بخش Our Procedures رو مرور خواهیم کرد که از صفحه ۱۸۵ تا صفحه ۲۴۰ ادامه داره.

ادامه در فایل صوتی پادکست
ترجمه و گویندگی: میرتوحید رضوی
تدوین: میرامید رضوی
منبع: کتاب توهم زندگی Illusion of Life

برای دسترسی به همه پادکست‌ها، از منوی “مباحث انیمیشن” روی پادکستِ انیمیشن کلیک کنید. اگر با گوشی هوشمند وارد شده‌اید، از گوشه سمتِ چپ روی آیکان “سه خطِ تیره” تَپ کنید و سپس روی فلشِ مقابلِ مباحث انیمیشن بزنید، از زیرمجموعه‌ی ظاهر شده، پادکستِ انیمیشن را انتخاب کنید تا همه پادکست‌ها نمایش داده شود. 

میر‌توحیدرضوی

من عاشق انیمیشن هستم و در همین زمینه هم در پراگ مشغول به کار هستم. بیش از 10 سال هست که از تامین محتوی و انتشار مطالب و تجارب مرتبط با انیمیشن در پویانما و مدیریتِ اون به همراه برادرم لذت می‌بریم. من رو میتونید در اینستاگرام پیدا کنید. لینک‌های مرتبط همین پایین هست:

این مطلب 14 دیدگاه دارد.

  1. سلام و خسته نباشید خدمت شما اقای میرتوحیدرضوی عزیز

    تشکر بابت مطالب پر محتوایی که خالصانه در اختیار ما قرار میدهید .

  2. سلام وقتتون بخیر
    بابت پادکست‌تون متشکرم با وجودی که از حرفه ی شما هیچ اطلاعی ندارم و فقط ی تالیف دارم که ناشر بمن پیشنهاد دادن تالیفم رو تبدیل به انیمیشن کنم و دنبال تهیه کننده میگشتم با گوش دادن به این پادکست دیدم راجع به انیمیشن تغییر کرد
    پادکست زیبایی بود خیلی مفید بود
    من یک ایمیل به پویا نما هم ارسال کردم ولی تا حالا جوابمو ندادن

    1. راستی اگر بخوام تالیفم رو ارائه بدم چکاری باید انجام بدم بی زحمت منو راهنمایی میکنید ولطف میکنید جوابمو بصورت ایمیل بدین داستان من راجع به سنجاب کنجکاویه که هر حیوانی رو میبینه ازش میپرسه دنیا از اول رنگی بود کی دنیا رو رنگی کرد اولین بار کجا رنگی شد چقدر طول کشید دنیا نگی شد هیچ کس جواب سوالش رو نمیدونست بالاخره هدهد سوالاتش رو از عمو جنگلبان می پرسه و شب یلدا به جواب سوالاتش می رسه و اونجا متوجه میشه سفید وسیاه نسبت به هم برتری ندارن و هرکسی خودش مسؤل زندگی خودشه و ایران اولین جایی بوده که رنگی شده و هرکسی بدنیا میاد تا دنیارو جای بهتری برای زندگی کنه البته۲۲ دیماه براتون یک ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم

  3. Mir Tohid Jan, baraye inke PodCast hat bishtar dide beshe ye Chanel ham rooye sound clouds bezan be nazar man onja ham share kon.

    Chandta pishnahad dg ham daram:

    ۱- Fekr mikonam hame nostology dost daran chandta barname ham bezar animation haye ghabli ke hame didan roo review kon (hala hata age kare shoma faghat 3D animation hast)

    ۲- Beyne sohbata chandta song melow e khoob pakhsh koon va refer bed eke song ki alan dare pkhash mishe (in Radio deev roo age goosh karde bashi khaily movafagh shodan jadidan va dalil aslish ham ehtemalan entekhab dorost ahangashone)

    ۳- Ye gooyande dg ham biyar (tarjihan khanoom) ke barname besoorat e goftegooye raft o bargasht beshe (Bazam erjae midam be Radio Deev)

    Manam dar zemn a big fan khodet va gha dadash hastam dar zemn 🙂

    (sharmande age comment ha chapaki hastan lotfan copy koon toye Microsoft Word baad bekhoon)

    1. آقا ارادتمندم و مخلصم و ممنون بابت پیشنهادها و ابراز محبتت، راستش من خودم با موسیقی ملودی متن موافق نیستم چون حواس رو پرت میکنه، در مورد گوینده، والا سختمه بدوئم دنبال آدم‌ها اون هم جنس مونث تا همکاری بکنه، همینجوریش تک و تنها سخته، حالا هی بخوابی با یکی دیگه هماهنگ بشی ببین چه شود! ولی امیدوارم وقتی متمرکزتر شدم از لحاظ استودیویی، حتما. چرا که نه. این روند اکنون من بیشتر دلی و تقریبا با هزینه‌ی صفر داره تولید میشه و نمی‌شناسم کسی رو که با این روند حتی لحظه‌ای موافقت هم بکنه! 🙂

  4. سلام بر میر توحید رضوی .واقعا عجیبه که اهل بخشش و سخاوت هستی در این زمانه کج مدار و نامساعد . وقت و کوشش خود رو به اشتراک گذاشتن واقعا قابل تقدیر و آفرین است . به این کار شما اصطلاحا مجاهده گفته میشه . سایت جامع و بسیار مفیدی داری .تلاش و کوشش شما و کسانی که دستیارت هستند ماجور باد .خدا خیرت دهد .ممنونم از شما .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back To Top
جستجو